Terugbetalingsbeleid

We hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je product 30 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen. Standaard kostprijs voor het retourneren van een elektrische scooter is €48,50 per stuk. Standaard kostprijs voor het retourneren van andere artikelen is €4,95.

* Let op! voor elektrische fatbikes of vouwfietsen geld er een retourbeleid van 14 dagen. 

*Let op! Is het een custom product of is de elektrische scooter ter naam gesteld dan vervalt de 14 dagen retourbeleid

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via info@e-wheelsenschede.nl. Houd er rekening mee dat retourzendingen naar het volgende adres moeten worden gestuurd: Usselerhalte 108, 7547SH Enschede


Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Je kunt voor alle retourvragen altijd contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.


Beschadigingen en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.


Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.


Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen en zodra de terugzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We brengen je op de hoogte zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt je geld binnen 10 werkdagen automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en verwerkt.
Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@e-wheelsenschede.nl.