Scooter Leasen

Wil je ontdekken wat de voordelen en opties zijn van het leasen van een scooter? Bij E-Wheels Enschede bieden we je de kans om op een voordelige manier jouw droom scooter te leasen! Kijk niet verder en bekijk ons uitgebreide assortiment aan scooters voor het leasen van jouw ideale model!

Wat houdt het leasen van een scooter in?

Bij E-Wheels Enschede begrijpen we dat een scooter aanschaffen geen alledaagse aankoop is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om de scooter van je dromen te leasen. Heb je altijd al een bepaald model in gedachten gehad? Dan is dit je kans! Jouw ideale scooter is nu binnen handbereik.

E-Wheels Enschede werkt al geruime tijd samen met ScooterFlex. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jou de mogelijkheid bieden om jouw scooter te leasen en maandelijks een vast bedrag te betalen. Jouw droom scooter is slechts enkele klikken van je verwijderd. Laten we ervoor gaan!

Hoe werkt het leasen van een scooter?

Als je de perfecte scooter hebt gevonden en deze online wilt bestellen, heb je bij het afrekenen de mogelijkheid om te kiezen voor lease, waarbij je in termijnen betaalt. Ook diverse extra scooter accessoires kunnen worden meegeleaset en in termijnen worden betaald.

We begrijpen dat iedereen verschillende wensen, behoeften en persoonlijke situaties heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om maandelijks te betalen en kun je zelf de looptijd bepalen, met een maximum van 72 maanden. Om een scooter te leasen, vul je eenvoudigweg het aanvraagformulier in. Als je leaseaanvraag is goedgekeurd, sturen we je het leasecontract toe.

Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom om je toekomstige scooter in het echt te bekijken. Zodra ook de leasemaatschappij akkoord is, wordt jouw scooter rijklaar gemaakt en op afspraak geleverd.

Hoe werkt het leasen van een scooter bij E-Wheels Enschede?

Wil je meer informatie over hoe het leasen van een scooter in zijn werk gaat? Wij geven je graag alle details. Het leasen van een scooter is eigenlijk niets anders dan het kopen van een scooter en het betalen in termijnen. Bij E-Wheels Enschede kun je veilig en vertrouwd een scooter op afbetaling kopen. Je wordt direct eigenaar van de scooter en betaalt deze maandelijks af. De maandelijkse kosten hangen af van de aankoopprijs van je scooter en de gekozen looptijd van het afbetalingsplan.

Wat is de maximale looptijd van het leasecontract? 

De maximale looptijd van een leasecontract is 72 maanden. Als je een financiële meevaller hebt, is extra aflossen altijd mogelijk zonder boetes. Ook de looptijd van het leasecontract kun je zelf bepalen op basis van het maandbedrag dat je wilt betalen.

Wat zijn de kosten voor het leasen van een scooter?

Bij E-Wheels Enschede lease je al een nieuwe scooter vanaf €0,90 per dag! Wil je liever een tweedehands scooter leasen? Ook dat is bij ons mogelijk! Bij E-Wheels Enschede kun je ook een tweedehands scooter leasen, wat extra voordelig kan zijn. We hebben regelmatig mooie tweedehands scooters beschikbaar tegen scherpe prijzen, net als onze nieuwe modellen.

Welke scooter past het beste bij mij?

Ben je benieuwd welke scooter het beste bij jou past? Onze medewerkers staan klaar om je professioneel advies te geven en je te helpen bij het kiezen van de juiste scooter.

Veelgestelde vragen

Onze klantenservice is beschikbaar dinsdag t/m zaterdag: 9:00-18:00.Gemiddelde antwoordtijd: 10 minuten